miercuri, 10 decembrie 2014

Cadoul ideal de Crăciun

Nu mi-a plăcut niciodată să am păr pe corp. Însă, în acelaşi timp, am urât din tot sufletul epilarea cu ceară. Fie ea rece sau tradiţională. Obişnuiesc să mă rad, însă m-am săturat şi de lasa de ras. De ce? Zilnic trebuie să folosesc lama de ras. Norocul meu că se apropie Crciunul şi că Moşul darnic îmi va aduce cadoul...mult dorit, sper!

Pentru că nu vreau să îmi cumpere Moşul ceva ce nu îmi place, m-am hotărât să îi arăt exact ce îmi doresc. Vreau, de la Philips.ro, un aparat pentru îndepărtarea părului
Sursă poză: www.philips.ro

Cu acest aparat, putem scăpa de părul nedorit de pe faţă şi de pe corp. IPL este o tehnologia bazată pe lumină intens pulsată, ce se aplică pe firul de păr, îl încălzeşte şi îl omoară direct de la rădăcină. Astfel, firul de păr cade şi este împiedicată creşterea lui. Aparatul are cinci setări de energie luminoasă, folosite pentru tonuri diferite de culori ale părului şi ale pielii. 

Înainte de a utiliza aparatul, cu 48 de ore înainte nu trebuie să vă bronzaţi. După ce folosiţi aparatul, timp de 24 de ore, nu aveţi voie să vă expuneţi pielea la soare. 

Mi-aş dori foarte mult ca lui Moş Crăciun să i se facă milă de mine şi să îmi lase, sub brad, un astfel de aparat IPL. Aş fi cea mai fericită şi, promit, aş folosi numai acest aparat. Ar fi cadoul ideal de Crăciun!
Mi-au plăcut foarte mult şi produsele pentru îngrijirea feţei. Produsele destinate pentru curăţarea feţei de la philips.ro din gama VISAPURE sunt foarte bune, realizând o curăţare profundă delicată. Tenul rămâne fin şi radiant şi dezvăluie adevărata feminitate. Pentru acest aparat, există şi perie de schimb pentru exfoliere, pentru ten sensibil şi pentru ten normal. Peria este rotativă cu vibraţii, curăţând pielea în profunzime. Aparatul are temporizator de un minut pentru întreaga faţă şi poate fi folosit chiar şi la duş.

Produsele de la Philips destinate îngrijirii tenului sunt cadoul ideal pentru orice femeie. Aşa că, domnilor, dacă nu ştiţi ce cadou să le faceţi persoanelor dragi din viaţa voastră, nu ezitaţi şi alegeţi un aparat de îngrijire a tenului sau, de ce nu, un aparat IPL pentru epilat.

Sursă poză: www.philips.ro

Un comentariu:

cantare electronice spunea...

multumim pentru recomandari